Det er fantastisk å få gode tilbakemeldinger fra menneskene jeg har fotografert og jobbet sammen med. Her er noen av disse tilbakemeldingene.

Tusen takk for innsatsen, Eivind. I timene etter vielsen hvor tanker og følelser kan svirre rundt om en annen, så tok du noen fantastiske bilder som vi kommer til å ha glede av resten av livet. Du har fanget noen, for oss, magiske øyeblikk og vi setter stor pris på innsatsen du la ned. Det var enkelt å samarbeide med deg, all den tid da du var fleksibel, kreativ og tydelig i arbeidet ditt. Vi anbefaler deg varmt videre.

Line Marie og Ole Severin

Tusen takk for den flotte og viktige jobben du gjorde i vårt bryllup. Du har foreviget bryllupsdagen vår i kvalitetsrike og personlige bryllupsbilder. Bilder som er levende og utrykker både rørende øyeblikk og humor. Takk for at du var tilgjengelig hele dagen, fra vi stelte oss om morgenen, til vi dro på kvelden. Du hadde en unik evne til og være der det skjedde til en hver tid uten at du var forstyrrende. Du er kreativ når bildene taes, og ikke minst er vi storfornøyde med redigeringsarbeidet du gjorde for oss i etterkant.

Vi anbefaler deg virkelig!

Elén og Thomas

Vi ble så glade og takknemlige da vi så bildene som du hadde tatt fra bryllupet vårt! De uttrykte masse liv, glede og personlighet. Ideene og kreativiteten som du har, kombinert med din høye fotokompetanse, gjør at vi vil sterkt anbefale deg videre som fotograf til andre.

Hanne Therese og Geir

Eivind, du er kreativ, profesjonell, lett å samarbeide med, og dyktig i det du gjør. Det er tydelig å se at du trives med fotografering, og er opptatt av at brudeparet skal bli 100 % fornøyd! For oss er det viktig at bildene ikke bare ser fine ut, men også at de er naturlige, og gjenspeiler vår personlighet. Dette synes vi du fikk frem i aller høyeste grad, og vi kan trygt anbefale deg som bryllupsfotograf for andre par.

Gunn og Erik

 Vi syns Eivind var en glimrende bryllupsfotograf. Han gjorde det lett å være avslappet foran kameraet og tok våre ønsker og ideer på alvor, samtidig som han kom med nyttige innspill og forslag under selve fotograferingen. Eivind var ikke redd for å komme hjem med for mange bilder, noe som gjorde at han fikk fanget mange fine glimt, samt at vi fikk et bredt utvalg av bilder. At vi fikk bildene digitalt forholdsvis fort etter bryllupet var et stort pluss.

Ingvild og Torbjørn