OM BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Fotografering kan være oppstilt og arrangert, og det er kanskje sånn det er blitt. Men jeg ønsker å fange det som skjer i litt mer naturlige og tro omgivelser. Tenk på meg som 'flue-på-veggen' når jeg er med som fotograf. Kanskje du ønsker oppstilte bilder, da kan vi selvfølgelig gjøre det. Men jeg liker å jobbe mer dokumentarisk og fange historiene rundt det som skjer. Dere som brudepar og gjester kan slappe av, fokusere på hverandre og det dere har planlagt. Jeg som fotograf tar meg av bildene og sørger for å være tilstede der det skjer noe spennende.

Jeg har utstyr som studioblitz og kan bruke dette der det er motiver og jobber som krever spesielle eller spesifikke motiv, men bruker det nesten aldri. På bryllupsoppdrag er det også mindre tid og ikke aktuelt å bruke tid på rigging av dette. Naturlig lys gir de beste forutsetningene for gode bilder. Det er dette jeg også håndterer best og har gjort i mange år nå.

Når dere booker tid avtaler vi også et kafémøte der vi snakker gjennom detaljene og planene for bryllupsdagen. Da blir vi kjent med hverandre og jeg får litt innsikt i deres ønsker for dagen.

 

NOEN MORSOMME ØYEBLIKK

Når du ler så det gjør vondt i kjeven

Når du får lyst til å danse

Når gutta tror fotografen lager Kong-Fu film

Følelsen rett før dørene åpner seg

Når brudgommen er litt tyngre enn du trodde

Når du "poser" for harde livet

Når du har fått insekter i kjolen

Når kona synger i det samme bryllupet

Når man tar seg en dram mellom slagene

Når gjestene opptrer som paparazzi

Når det regner - konfetti

Når det regner - vann

Når man bare må ta en tissepause

LENE_EIVIND_1499A.JPG

Når du trodde du var i fokus

Når fotografen sier - hopp!

 

IT'S IN THE DETAILS

 

FORBEREDELSENE