OM MEG

Fotograf: Kristin Horne.

Fotograf: Kristin Horne.

Hei. Dette er mine hjemmesider som viser hva jeg gjør og har gjort til nå som fotograf og grafisk designer. Håper du finner noe du liker.

Jeg er født i Oslo og flyttet til Skien da jeg var 12 år. Da jeg ble 14 år ble jeg med i en frivillige videogruppe i den lokale kirken. Da var det gjort, jeg valgte å gå all-in både med kameraet og med troen på Jesus. Nå bor jeg i Stavanger med min flotte kone Kristin og vår datter Elvira.

Jeg startet med å fotografere bryllup i 2010, men fra 2013 ble dette min store satsning og spesialfelt, og dette ble hovedfokuset gjennom Hornedesign, som er mitt enkeltmannsforetak. Utenom dette har jeg jobb i IMI Kirken i Stavanger, med ansvaret på alt som har med media å gjøre. IMI Kirken er en pulserende menighet med masse liv og aktivitet, plassert midt mellom hoteller og næringsvirksomhet i Stavanger.

Du vil finne ut, om du blir kjent med meg, at jeg er lidenskapelig til det jeg driver med. Ønsker å utføre hver minste detalj 100%. Jeg er positiv, kreativ ... men det er ikke så behagelig å si noe fint om seg selv, så hør heller hva andre har sagt.

Fra en høstdag i 2015. Fotograf: Eivind Horne, med fjernkontroll i høyre hånd.

Fra en høstdag i 2015. Fotograf: Eivind Horne, med fjernkontroll i høyre hånd.

Besøk Kristin sine hjemmesider og hør hennes musikk.   Fotograf: Ole Jørgen Malmgård.