OM BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Fotografering kan være oppstilt og arrangert, og det er kanskje sånn det er blitt. Men jeg ønsker å fange det som skjer i litt mer naturlige og tro omgivelser. Tenk på meg som 'flue-på-veggen' når jeg er med som fotograf. Kanskje du ønsker oppstilte bilder, da kan vi selvfølgelig gjøre det. Men jeg liker å jobbe mer dokumentarisk og fange historiene rundt det som skjer. Dere som brudepar og gjester kan slappe av, fokusere på hverandre og det dere har planlagt. Jeg som fotograf tar meg av bildene og sørger for å være tilstede der det skjer noe spennende.

Jeg har utstyr som studioblitz og kan bruke dette der det er motiver og jobber som krever spesielle eller spesifikke motiv, men bruker det nesten aldri. På bryllupsoppdrag er det også mindre tid og ikke aktuelt å bruke tid på rigging av dette. Naturlig lys gir de beste forutsetningene for gode bilder. Det er dette jeg også håndterer best og har gjort i mange år nå.

Når dere booker tid avtaler vi også et kafémøte der vi snakker gjennom detaljene og planene for bryllupsdagen. Da blir vi kjent med hverandre og jeg får litt innsikt i deres ønsker for dagen.

IT'S IN THE DETAILS

 

FORBEREDELSENE

 

 

se også:

Morsomme øyeblikk